Volg de beste taxi opleiding bij

Taxi opleiding Den Haag

Word ook taxi chauffeur!

Over Taxi Opleiding Den Haag

Heb je er altijd van gedroomd om een taxichauffeur te worden? Volg dan bij ons een taxi opleiding nabij Den Haag. Tijdens de cursus leren we je alles wat met dit beroep te maken heeft. Wil je meer weten over de voorwaarden? Lees dan snel verder.

Dit wordt jouw lesauto

Taxi Opleiding

Wanneer kun je een taxi-opleiding volgen in de buurt van Den Haag?

Is een taxi opleiding in de buurt van Den Haag jou op het lijf geschreven? Ben je altijd onderweg met je auto, ken je de wijde omgeving op je duimpje en maak je graag een praatje met onbekenden? Dan hoor je zeker thuis bij onze taxi opleiding nabij Den Haag. Het beroep van taxi chauffeur is namelijk erg veelzijdig en kent veel mooie kanten. Je komt bijvoorbeeld op plekken waar je normaalgesproken niet zou komen. Als je dus van avontuur houdt, past dit beroep zeker bij jou.

Daarbij ben je altijd in contact met mensen.  Een taxi chauffeur vindt het vaak interessant om naar de verhalen van de passagiers te luisteren en hen een positieve ervaring aan de reis over te laten houden. Als chauffeur moet je ook niet bang zijn om de touwtjes in handen te nemen. Daarbij moet je de controle hebben over je auto en de juiste route uitstippelen om jouw passagiers van A naar B te brengen. Ook in noodgevallen moet je ervoor zorgen dat je de situatie in goede banen leidt.

Niet geheel onbelangrijk: je moet van autorijden houden. Zodra je een taxi chauffeur wordt in Den Haag, wordt jouw taxi bijna een tweede thuis. Je bent bijvoorbeeld vlot in verkeerssituaties, kunt (letterlijk en figuurlijk) snel schakelen en kunt goed je concentratie bewaren. Herken jij je in al deze vaardigheden? Neem dan snel contact op met onze rijschool voor de mogelijkheden tot het behalen van jouw taxipas voor rijden in Den Haag!

Wat leer je tijdens een taxi opleiding nabij Den Haag?

Uiteraard moet je interesse liggen bij het taxi vak, maar er zijn nog een aantal vaardigheden die je moet leren om chauffeur te worden. Deze leer je bij onze taxi opleiding nabij Den Haag. Wij zullen je bijvoorbeeld instructies en tips geven over de volgende onderdelen:

Taxi opleiding Delft

Communicatie en administratie

Taxi chauffeur zijn, betekent niet alleen dat je je bezig moet houden met het vervoeren van mensen van de ene plek naar de andere. Ook bij dit beroep heb je te maken met randzaken die je goed moet beheersen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je kennis hebt van de boordapparatuur die je in een taxi tegenkomt. Deze apparatuur kun je nodig hebben om met jouw klanten of met het bedrijf waar je voor werkt te communiceren. Daarnaast is het ook belangrijk dat je je administratie goed op orde hebt. Je moet namelijk zorgvuldig je gereden kilometers bij houden. Werk je als zelfstandig taxi chauffeur in Den Haag? Dan moet je ook andere klantgegevens en inkomsten noteren en verwerken.

Taxi opleiding Delft

Werken aan klantvriendelijkheid

Als je kiest voor een taxi opleiding voor Den Haag heb je waarschijnlijk al een vlotte babbel en kun je moeiteloos een praatje aanknopen met je klanten. Tijdens onze opleiding geven we je nog enkele tips en adviezen over klantvriendelijkheid. Je leert bijvoorbeeld hoe je professioneel kunt blijven in lastige situaties. Zo is het bijvoorbeeld waardevol om te weten hoe je moet reageren bij agressie of wanneer een passagier onwel wordt.

Ben je juist introvert? Ook dan kan een baan als taxichauffeur jouw roeping zijn, maar ook dan geven we je graag tips hoe je iedere situatie open en adequaat kunt benaderen.

Basispakket

Voor slechts €837 krijg je bij ons het basispakket en ben je binnen 4 lessen taxi chauffeur!

Pakketten en prijzen

Taxi opleiding Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

BASISPAKKET

€ 837,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 4 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

COMPACTPAKKET

€ 965,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 6 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

PREMIUMPAKKET

€ 1093,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 8 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

Waarom kiezen voor Taxi Opleiding Leiden?

Bij Taxi Opleiding Leiden begeleiden wij jou op een professionele en veilige manier naar je chauffeursdiploma. Het is namelijk belangrijk dat je goed voorbereid aan je carrière als taxi chauffeur in Den Haag beginnen. Bij ons leer je op een snelle en laagdrempelige manier alle kneepjes van het chauffeursvak. Autorijden is wat ons betreft het mooiste wat er is, want de hele wereld ligt voor jou open. Niet alleen jij ervaart deze vrijheid, want met jouw rijkunsten kun je ook andere mensen naar de mooiste bestemmingen van ons land en onze buurlanden brengen.

Is een taxi opleiding nabij Den Haag momenteel nog een stapje te ver voor jou en moet je eerst je rijbewijs halen? Neem dan contact op met een rijschool in de buurt, bijvoorbeeld Rijschool het Groene Rijden. Heb je al snel de smaak te pakken op het gebied van autorijden? Dan kun je na het halen van je rijbewijs bij ons terecht om je voor te bereiden op je taxi-examen in Den Haag!

taxi opleiding leiden

Ons lesgebied

Wij geven onze opleiding tot taxichauffeur door heel Zuid-Holland. In alle steden en gemeente in de buurt van Leiden kun je een taxi opleiding bij ons volgen. Wij zijn naast Den Haag ook te vinden als Taxi Opleiding Delft.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@taxiopleidingleiden.nl.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: