Volg de beste taxi opleiding bij

Taxi opleiding Delft

Word ook taxi chauffeur!

Over Taxi Opleiding Delft

Taxi chauffeur in Delft worden is een echte roeping. Heb je altijd al geweten dat het jouw passie is om mensen van A naar B te brengen? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor het volgen van een taxi opleiding nabij Delft.

Dit wordt jouw lesauto

taxi opleiding leiden

Wat leer je bij een taxi opleiding in de buurt van Delft?

Je wordt niet zomaar taxichauffeur. Je moet namelijk een opleiding volgen en je taxipas halen om in Delft als taxichauffeur te werken. Uiteraard moet je een passie hebben voor dit vak. Wij zijn er vooral om jou als expert tips en adviezen te geven op de volgende gebieden:

Heb je je taxipas behaald en ben je taxi chauffeur in Delft, dan houd je je niet alleen bezig met autorijden. Een belangrijke taak die je bijvoorbeeld ook moet beheersen, is het afhandelen van administratieve zaken. Zeker als je als zelfstandig ondernemer werkt, is het essentieel om alle gereden kilometers netjes bij te houden en ervoor te zorgen dat alle betalingen correct worden verwerkt. Daarnaast leer je ook meer over communiceren via technologie, bijvoorbeeld werken met een boordradio, contact houden met de taxicentralen en communiceren met je passagiers. Het is geen ramp als je hier nog geen kei in bent want bij de taxi opleiding nabij Delft begeleiden we je graag bij dit leerproces.

Is een taxi opleiding in de buurt van Delft iets voor jou?

Lijkt het je leuk om bovenstaande skills te leren en voldoe jij aan de onderstaande eigenschappen? Dan staat niks meer in de weg om aan een taxi opleiding voor rijden in Delft te beginnen.

Taxi opleiding Delft

Je houdt van autorijden

Uiteraard is het belangrijkste dat je een grote passie hebt voor autorijden. Als je namelijk taxi chauffeur in Delft bent, wordt de auto je beste vriend. Je moet vlot zijn in het verkeer en niet bang zijn om lange ritten te rijden. Zijn jouw bijnamen al ‘Koning Inparkeren’ of ‘Kilometervreter’? Dan ben je bij Taxi Opleiding Leiden op de juiste plek.

Taxi opleiding Delft

Je bent graag onder de mensen

Maak je graag een babbeltje met mensen en heb je vaak de behoefte om het mensen naar de zin te maken? Ook dan kan een carrière als taxi chauffeur in Delft bij je passen. Als taxi chauffeur moet je goed kunnen luisteren naar de behoeftes van de klant en hierop anticiperen. Je kunt je vervolgens onderscheiden door je assertief op te stellen. Dat is ook nodig, aangezien jij de touwtjes in handen hebt. Jij moet er namelijk voor zorgen dat je de beste route kiest om personen naar de juiste bestemming te brengen.

Taxi opleiding Delft

Je hebt een avontuurlijke geest

Autorijden biedt iemand onnoemelijk veel vrijheid. Je kunt gaan en staan waar je wilt en niemand houd je tegen om nieuwe plekken te ontdekken. Dat avontuurlijke moet ook wel in je zitten als je taxi chauffeur in Delft wordt. Daarnaast helpt het als je een goed richtingsgevoel hebt, want zo kun je natuurlijk sneller op je bestemming aankomen.

Basispakket

Voor slechts €837 krijg je bij ons het basispakket en ben je binnen 4 lessen taxi chauffeur!

Pakketten en prijzen

Taxi opleiding Leiden vindt het belangrijk dat rijlessen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Daarom hebben wij verschillende pakketten voor onze leerlingen. Je kan een pakket met extra lessen combineren voor €55,- per les. Bekijk de website van Groene Rijden voor meer pakketten.

BASISPAKKET

€ 837,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 4 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

COMPACTPAKKET

€ 965,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 6 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

PREMIUMPAKKET

€ 1093,00

✔ Taxi theorie online cursus

✔ Theorie boek + studiehandleiding

✔ Theorie CBR examen

✔ 8 praktijklessen

✔ Medische keuring

✔ Lesauto + begeleiding

✔ Praktijkexamen CBR

taxi opleidingen leiden

Klantvriendelijkheid staat voor op

Taxi chauffeur in Delft zijn, betekent dat de passagier koning is. Of je nu al een vlotte babbel hebt of juist meer ingetogen bent: je moet te allen tijde ervoor zorgen dat je vriendelijk blijft en de reis zo aangenaam mogelijk maakt. Denk altijd oplossingsgericht en maak een snelle inschatting van de persoon die bij jou in de auto stapt. Is iemand onderweg naar een zakelijke afspraak? Dan wil diegene zo snel mogelijk op de bestemming aankomen. Stapt een reiziger bij jou in de taxi? Dan vindt hij of zij het vaak interessant om nieuwe feitjes over de omgeving te leren.

Iets wat te maken heeft met klantvriendelijkheid, is het omgaan met lastige situaties. Deze kunnen enorm uiteenlopend zijn. Je kunt te maken hebben met autopech, maar ook met veeleisende of onvriendelijke klanten. Ook kun je te maken krijgen met klanten die agressief worden of een klacht in willen dienen. Tijdens de taxi opleiding in de buurt van Delft leer je precies wat je in deze lastige situaties moet doen. Als taxi chauffeur weet jij vervolgens altijd je hoofd koel te houden.

Taxi Opleiding Leiden is de beste optie

Taxi Opleiding Leiden begeleidt jou op een veilige en professionele manier bij de eerste stappen in je chauffeurscarrière. Het is namelijk van groot belang dat je goed voorbereid bent en alle trucjes kent om een taxirit vlot te laten verlopen. Volgens ons is autorijden het fijnste wat er is en waarom zou je daar andere mensen niet ook een plezier mee doen?

Heb je interesse in het volgen van een taxi opleiding in de randstad? Neem dan contact met ons op. Moet je eerst nog je gewone rijbewijs halen? Dat kun je doen bij Rijschool het Groene Rijden. Vervolgens klop je bij ons aan om je voor te bereiden op je taxi examen in Delft.

taxi opleiding delft
taxi opleiding leiden

Ons lesgebied

Wij geven onze opleiding tot taxichauffeur door heel Zuid-Holland. In alle steden en gemeente in de buurt van Leiden kun je een taxi opleiding bij ons volgen.

Neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles van Automaat Rijschool Leiden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je kan ons ook bellen of een bericht sturen naar 085 0605200. Of neem contact op per mail via info@taxiopleidingleiden.nl.

    Jouw naam*:

    Jouw e-mail*:

    Jouw telefoonnummer*:

    Jouw vraag/opmerking*: